Σάρον Στόουν: Η αποκάλυψη για τις 9 αποβολές – “Δεν είναι μικρό πράγμα”

Σάρον Στόουν: Η αποκάλυψη για τις 9 αποβολές – “Δεν είναι μικρό πράγμα”
Σάρον Στόουν AP

Το αποκαλυπτικό σχόλιο της Σάρον Στόουν για τις εννέα αποβολές που βίωσε, τα σκληρά συναισθήματα που προκύπτουν, αλλά και την ανυπαρξία φορέων, ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν ανοικτά.

Για μερικές από τις πιο σημαντικές απώλειες που βίωσε, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά η Σάρον Στόουν, αποκαλύπτοντας τις εννέα αποβολές που υπέστη.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, όπου δημοσιεύθηκε η συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στην Ουκρανία.

Η 64χρονη ηθοποιός “πιάστηκε” από την εν λόγω ανάρτηση, κάνοντας ένα μακροσκελές σχόλιο, στην οποία έγραψε τα εξής: “Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή. Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνες και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας“.

Και συνέχισε: “Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε. Η υγεία και ευεξία των γυναικών που έχει αφεθεί στη φροντίδα των ανδρών και έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και καταπιεστική”.

Το αποκαλυπτικό σχόλιο της Σάρον Στόουν στο Instagram People/Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version