Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε το απόλυτο Spoiler

Στιγμιότυπο από τον "Σασμό"
Στιγμιότυπο από τον "Σασμό" GLOMEX - ALPHA TV

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τις εξελίξεις στον "Σασμό", ενώ αναφέρθηκε και σε όσα θα συμβούν ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε συνέντευξη στο "Happy Day" το πρωί της Παρασκευής (20/1), όπου αναφέρθηκε στον ρόλο του Αστέρη στον Σασμό.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά και απάντησε στο αν θα έρθει η ειρήνη στο χωριό. Μάλιστα έδωσε και μερικά Spoiler για όσα θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας.

ADVERTISING

«Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει μία απόσταση που ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο τέλος αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί και περιμένω κι εγώ να δω πώς. Γιατί κι εμείς είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά, αλλά όχι αρκετά», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Θα μάθει σύντομα ο Αστέρης πως το παιδί της Αργυρούς είναι δικό του;

«Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο. Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη», δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά. Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά», συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρούς, μετά την ερωτική σκηνή με τον Αστέρη;

«Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να "μαλακώσει". Θα αφήσει το συναίσθημα και τη λογική της να της μιλήσει. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της, αλλά έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι. Σιγά-σιγά πείθεται και η ίδια», τόνισε.

«Αν υπάρξουν άλλα εμπόδια, θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Καλλιόπη δύσκολα θα αποδεχθεί το εγγόνι, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, τα παιδιά της Καλλιόπης ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ορφέας Αυγουστίδης: Όσα είπε για τις εξελίξεις στον Σασμό

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σειρές, Σασμός, Alpha TV
SHARE:

24Media Network