Σεργουλόπουλος: “Είναι αστικός μύθος ότι έχω παντρευτεί”

Σεργουλόπουλος: “Είναι αστικός μύθος ότι έχω παντρευτεί”
Φώτης Σεργουλόπουλος. GLOMEX

Για τον φημολογούμενο γάμο του, αλλά και για την ανάγκη να ακολουθήσει η πολιτεία τις ανάγκες της εποχής, μίλησε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση και ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνομίλησαν, στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και  αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στον φημολογούμενο γάμο του Φώτη.

Δεν θα το ήξερες αν είχα παντρευτεί; Δεν θα στο είχα πει;“, ανέφερε γελώντας.

Είναι ένας αστικός μύθος ο οποίος έχει βγει από το πουθενά. Ο άνθρωπος που του το χρεώνουνε πρέπει να σκέφτεται ‘Τι μου έτυχε στη ζωή μου’. Όχι δεν είμαι παντρεμένος. Ούτε πρόκειται να παντρευτώ σύντομα“, σχολίασε ο παρουσιαστής.

Για τον κόσμο ο οποίος δεν συμφωνεί με εμένα ή με τις κινήσεις μου, δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους. Αυτό που περιμένω εν έτει 2020 είναι η πολιτεία. Η πολιτεία να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες προοδεύουν“, σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επιτρέπουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του παιδιού μου. Είναι μια πράξη την οποία πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη. Όταν στηρίζεσαι στους πολίτες, αλλά δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα, αυτό είναι παράλογο“.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα