Σφακιανάκης: “Με κατηγορεί ο Παπαδόπουλος, ενώ είμαι για αγκαλιές, φιλιά και αγάπη”

Σφακιανάκης: “Με κατηγορεί ο Παπαδόπουλος, ενώ είμαι για αγκαλιές, φιλιά και αγάπη”
Νότης Σφακιανάκης Panorama Press

Ο Νότης Σφακιανάκης διέκοψε το πρόγραμμά του κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στο "Γκάζι live" και απάντησε στον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στο “Γκάζι live” μαζί με την Πάολα και με πλήθος κόσμου που έσπευσε να απολαύσει τους αγαπημένες του καλλιτέχνες και να διασκεδάσει.

Καθώς το πρόγραμμα κυλούσε ομαλά και το κοινό διασκέδαζε, ο Σφακιανάκης διέκοψε για λίγο τη ροή, αποφασίζοντας να μιλήσει για το περιστατικό της αποχώρησης του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα μία μέρα πριν την πρεμιέρα.

Θέλησε να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα και να δώσει την δική του απάντηση σε όλο αυτό που συνέβη, αφού από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δεν υπήρξε κάποια δήλωση από τον Σφακιανάκη.

Συγκεκριμένα, από την πίστα του “Γκάζι live” ο τραγουδιστής είπε τα εξής:

“Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου το χρεώνουν συνέχεια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και μου το χρεώνουν δεν είναι δίκαιο. Αλλά το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, με τους ανθρώπους ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όπως σου συμπεριφέρονται. Προέκυψε κάτι τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είμαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε πίσω ούτε δίπλα. Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σας κλέψει. Ούτε να σας κλέψω θέλω ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια”.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με τον Νότη Σφακιανάκη να συνεχίζει:

“Είχαμε κάνει μια συνεργασία με την Πάολα και με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει. Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, τηρήθηκε επακριβώς και με ευλάβεια . Δεν τον έχω δει ακόμα, ποτέ δεν τον έχω δει εκ του φυσικού δηλαδή, δεν έχουμε μιλήσει. Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του, θα το καταλάβει κάποια στιγμή, γιατί όλα στην πορεία τα αντιλαμβανόμαστε. Και το να κατηγορείς κάποιον, αν δεν διασταυρώσεις αυτά που θεωρείς εσύ, είναι πάρα πολύ άδικο γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος. Παίζει και αυτό το σενάριο, το να κάνεις λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος κάνει λάθος.”

Κλείνοντας είπε τα εξής:

“Κατηγορεί άνθρωπο τον οποίο δεν είναι να τον κατηγορείς. Είναι να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς και να τον αγαπάς.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα