Σκάρλετ Γιόχανσον: Μηνύει την Disney για αθέτηση συμβολαίου

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μηνύει την Disney για αθέτηση συμβολαίου
Σκάρλετ Γιόχανσον APimages

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η διάσημη ηθοποιός, η Disney παραβίασε το συμβόλαιο της Σκάρλετ Γιόχανσον όταν αποφάσισε να προβάλλει την ταινία Black Widow στην πλατφόρμα Disney + παράλληλα με τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η απόφαση της Disney να προβάλλει την ταινία “Black Widow” με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον και στην πλατφόρμα streaming Disney + παράλληλα με τις κινηματογραφικές αίθουσες φαίνεται πως αποτέλεσε την αφορμή για μια δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη σταρ του Hollywood και τον αμερικανικό όμιλο ψυχαγωγίας.

Σε μήνυση που κατατέθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της Σκάρλετ Γιόχανσον ισχυρίζονται ότι το συμβόλαιο της ηθοποιού παραβιάστηκε όταν το στούντιο αποφάσισε να μην προβάλλει την πρεμιέρα της ταινίας αποκλειστικά και μόνο στους κινηματογράφους, μία κίνηση που σύμφωνα με τους δικηγόρους θα προκαλέσει μείωση στα εισιτήρια για το spinoff της ταινίας “Avengers”. Μεγάλο μέρος της αποζημίωσης της Γιόχανσον συνδέθηκε με την απόδοση στο box office της ταινίας “Black Widow” στην οποία και πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός.

«Η Disney προκάλεσε σκόπιμα την παραβίαση της συμφωνίας, χωρίς αιτιολόγηση, προκειμένου να αποτρέψει την κα Γιόχανσον να πραγματοποιήσει το πλήρες όφελος της συμφωνίας της με τη Marvel Entertainment», αναφέρει η μήνυση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα