Σοφία Φιλιππίδου: Η Νικολούλη μου έδωσε συγχαρητήρια για τον ρόλο στους "Δύο Ξένους"

Η Σοφία Φιλιππίδου στους "Δύο Ξένους"
Η Σοφία Φιλιππίδου στους "Δύο Ξένους" YOUTUBE

Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου μίλησε σε συνέντευξή της για την μεταποίηση ρούχων με την οποία ασχολείται, το περιβόητο "ρ", αλλά και τον θρυλικό ρόλο της στους "Δύο Ξένους".

Η Σοφία Φιλιππίδου μίλησε στην Ειρήνη Αρβανίτη για το βεστιάριό της, το ταλέντο της στη μεταποίηση ρούχων και την υποκριτική, ενώ μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα συγχαρητήρια της Αγγελικής Νικολούλη, όταν την είχε υποδυθεί στο σίριαλ "Δύο Ξένοι" με μεγάλη επιτυχία.

"Την ώρα που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη και μάλιστα η μαμά μου τότε φοβήθηκε όταν με είδε, επειδή ήμουν πολύ άγρια, δεν με είχε δει ποτέ στο σπίτι έτσι. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ χαρούμενη και μου είπε ότι “ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα με σατίριζαν τόσο καλά”, το αγάπησε πολύ και μου έδωσε συγχαρητήρια", δήλωσε η Φιλιππίδου.


"Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα κι εγώ συνεχίζω την παράδοση. Έχω ρούχα για να ντύσω 20 άτομα σε παράσταση. Είμαι καλή στο να μεταδίδω μια γνώση, αλλά δεν πέτυχα σαν δασκάλα γερμανικών. Δίδασκα γερμανική γλώσσα. Σε οκτώ χρόνια κατάφερα να πάω μέχρι την ένατη σελίδα της διδακτέας ύλης. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Το “ρ” ήταν ένα ζήτημα μιας μικρής αναπηρίας, αλλά ήμουν άριστη και οι καθηγητές μου θεωρούσαν ότι ήμουν γεννημένη για την τέχνη. Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου. Αν ξαφνικά το πω θα τρομάξω", είπε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός.

Σοφία Φιλιππίδου
Σοφία Φιλιππίδου GLOMEX
SHARE:

24Media Network