Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο τηλεοπτικός πάστορας Στίβεν Κόλινς είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο τηλεοπτικός πάστορας Στίβεν Κόλινς είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες

Σάλος από ηχογραφημένη συζήτηση του ηθοποιού Στίβεν Κόλινς ο οποίος παραδέχεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικες. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του (HXHTIKO)

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας TMZ ότι ο γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης Στίβεν Κόλινς, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν τουλάχιστον τρία ανήλικα κορίτσια.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός από το ρόλο του πάστορα στην σειρά "Εβδομος Ουρανός", παραδέχεται σε ηχογραφημένη συνομιλία ότι έκανε σεξ με ανήλικες και ότι είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει την "ασθένειά" του.

Ο Κόλινς παραδέχεται στην εν διαστάσει σύζυγό του -επίσης ηθοποιό- Φαίη Γκραντ ότι έκανε σεξ με ανήλικες ενώ αναφέρει πως είχε σεξουαλική επαφή με ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι μάλιστα συγγενής με εκείνη!

Η εν λόγω καταγραφή της συνομιλίας έγινε εν αγνοία του 67χρονου ηθοποιού το 2012 όταν το αποκάλυψε στην Γκραντ κατά τη διάρκεια συνεδρίας. Το γεγονός έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αρχών, οι οποίες ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα.

"Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα", λέει ο ηθοποιός, παραδεχόμενος πως συνέχισε να ασελγεί πάνω στη μικρή μέχρι τα 13 της χρόνια.  Όταν η Γκραντ τον ρωτάει, αν στη συνάντηση τους ο ηθοποιός είχε στύση εκείνος απάντησε "Όχι, εννοώ, όχι. Μερική, νομίζω ίσως".

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ηθοποιός είχε επίσης επαφές με ένα ανήλικο κορίτσι που ζούσε στην γειτονιά του στο Λος Άντζελες, καθώς και με μία 12χρονη που ζει στη Νέα Υόρκη.

O ηθοποιός από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, αναφέρει πως η γυναίκα του προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει επί χρόνια την εν λόγω καταγεγραμμένη συνομιλία για να του αποσπάσει χρήματα.

"Τον απειλούσε επανειλημμένως ότι θα δώσει την κασέτα στα ΜΜΕ εάν δεν της έδινε τα χρήματα που του ζητούσε", αναφέρει ο δικηγόρος του, ενώ  προσθέτει ότι τελικά βρήκε κάποιον που ενδιαφέρθηκε για το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Παράλληλα, σημειώνει ότι τα εν λόγω περιστατικά συνέβησαν 20 με 40 χρόνια πριν.

SHARE:

24Media Network