Ο Σπαλιάρας σε τουρκική σειρά ως Βυζαντινός Ιππότης

Γιάννης Σπαλιάρας
Γιάννης Σπαλιάρας PANORAMA PRESS

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα παίξει σε σίριαλ Τουρκο-Ιρακινής παραγωγής και θα υποδυθεί τον Βυζαντινό Ιππότη. Η ιστορία εκτυλίσσεται το 500 π.Χ., ενώ θα μιλάνε την ύστερη Ελληνική.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλές προτάσεις από το εξωτερικό, έτσι συνεχίζει τη διεθνή καριέρα. Μετά το Μεξικανικό σίριαλ που συμμετείχε, μας προετοιμάζει για μια νέα έκπληξη.

Γι' αυτό θα μετακινηθεί στο Ιράν όπου και θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα συμμετέχει. Όπως με χιούμορ παραδέχτηκε, νιώθει "κάτι ανάμεσα σε μισθοφόρος και παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής".

Στη νέα σειρά πρόκειται να τον δούμε ως Βυζαντινό ιππότη σε ένα σίριαλ Τουρκο-Ιρακινής παραγωγής, με κόνσεπτ "Έλληνες εναντίον Περσών". Η ιστορία θα εκτυλίσσεται γύρω στο 500 π.Χ. ενώ η γλώσσα που θα μιλάνε θα είναι η ύστερη Ελληνική, κάτι μεταξύ αρχαίων και καθαρεύουσας, όπως εξήγησε και ο ίδιος.

Η πρόταση του έγινε από ένα πρακτορείο ηθοποιών με έδρα το Λονδίνο. Ο ηθοποιός θα ήθελε να αποκαλύψει πολλά περισσότερα για τον ρόλο αν και δεν του επιτρέπουν. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "Απαγορεύονται ακόμα και τα κινητά".

Όσον αφορά την επικαιρότητα στο Ιράν και τις τρέχουσες εξελίξεις παραδέχτηκε ότι έχει μια ανησυχία μιας και πολλές χώρες έχουν βγάλει ανακοίνωση η οποία απαγορεύει στους πολίτες να πάνε στο Ιράν, ενώ ελπίζει να μην κινδυνεύσουν στην έρημο.

Ο ηθοποιός προκάλεσε τις εντυπώσεις ύστερα από τη συμμετοχή του σε μια Μεξικάνικη παραγωγή, η οποία όπως αποκλυψε παίζει σε όλη τη Λατινική Αμερική από το telemundo. "Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να είμαι αναγνωρίσιμος και εκτός Ελλάδας. Είδα κάποιους Μεξικανούς τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και με αναγνώρισαν. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Μου είπαν ότι με αγαπάνε στην Αμερική". παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
SHARE:

24Media Network