Σπύρος Πώρος για τη γυμνό στο GNTM: “Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα”

Σπύρος Πώρος για τη γυμνό στο GNTM: “Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα”
O Σπύρος Πώρος Spiros Poros

"Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης". Η οργισμένη ανάρτηση του φωτογράφου Σπύρου Πώρου στα social media, σχετικά με τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM.

Το σπίτι του GNTM άνοιξε τις πόρτες του για τους 20 φετινούς διεκδικητές του τίτλου. Η πρώτη επίσημη δοκιμασία για να εξασφαλίσουν οι διαγωνιζόμενοι την παραμονή τους στο ριάλιτι μοντέλων ήταν γυμνή φωτογράφιση.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες φωτογραφήθηκαν σε δύο concept: στο πρώτο έπρεπε να αναδείξουν τα ρούχα που φορούσαν και στο δεύτερο να ποζάρουν γυμνοί, αντιγράφοντας την εικόνα που είχε πάρει ο καθένας προηγουμένως στα χέρια του.

Το concept ηταν ιδιαιίτερα απαιτητικό και προκάλεσε την αντίδραση του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου στα social media, ο οποίος χαρακτήρισε “ανήθικο” το να “γδύνεις και να ταπεινώνεις 18χρονα παιδιά”, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου.

Η ανάρτηση του φωτογράφου:

“Το να γδυνεις και να ταπεινωνεις δεκαοχταχρονα παιδιά,( που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα