Σταυρούλα Χρυσαειδή: Χώρισε μετά από τρεις μήνες γάμου

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Χώρισε μετά από τρεις μήνες γάμου
Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς Instagram / @Panagiotis Trivizas Official

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τράβηξαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Η 26χρονη αναμένεται να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

“Σύννεφα” στον γάμο της πρώην παίκτριας του Survivor, Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά, τρεις μήνες μετά από τη μέρα που δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας”, η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύζυγός της, τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 27 Νοεμβρίου που είχε τα γενέθλιά του ο Παναγιώτης. Μακάρι να τα ξαναβρούν γιατί είναι κρίμα”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Τριβυζάς βρισκόταν στην Κηφισιά όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιόρταζε τα γενέθλιά της, σύμφωνα με story που ανέβασε στο Instagram του, ενώ το ζευγάρι μένει στο Περιστέρι.

Άρα, δεν είναι εκτός λόγω αγώνων, κάτι που θα μπορούσε να δικαιολογεί την απουσία του.

Σημειώνεται πως η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Survivor All Star.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη με αρκετούς παίκτες του Survivor να είναι καλεσμένοι στον γάμο τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα