Βρισηίδα Ανδριώτου: “Ρωτάτε αν πάχυνα ή αν είμαι έγκυος” – Η ειλικρινής απάντηση για το σώμα της

Διαβάζεται σε 2'
Βρισηίδα Ανδριώτου
Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram/@vrisiida_andrio

Η Βρισηίδα Ανδριώτου προχωρά σε μια εξομολόγηση για τις αλλαγές στο σώμα και δηλώνει ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram.

Σε μια εξομολογητική ανάρτηση στα social media προχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αφορμή διάφορες ερωτήσεις και σχόλια που λαμβάνει για τις αλλαγές στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις συνόδευσε με ένα ειλικρινές κείμενο, στο οποίο εξηγεί πως έχει βάλει κάποια κιλά.

Σημειώνοντας πως έχει περάσει από διάφορες διακυμάνσεις όσον αφορά το βάρος της, η Βρισηίδα Ανδριώτου δηλώνει πως δεν είναι έγκυος, ούτε έχει βάλει στήθος, ξεκαθαρίζοντας πως απλώς έχει παχύνει.

Την ίδια στιγμή, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για το body positivity και υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και να το προσέχουμε, τονίζοντας ότι “η υγεία είναι πάνω από όλα”.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Να αγαπάτε το σώμα σας! Αν κάτι δεν σας αρέσει να το αλλάζετε με φυσικό τρόπο.

Με γυμναστική και διατροφή όλα γίνονται.

Το σώμα μου τα τελευταία 4 χρόνια, μεταμορφώνεται!

Ήμουν κάποτε 45 κιλά έκανα αυστηρή διατροφή για να πάω στα Καλλιστεία για να κατακτήσω την 6η θέση σε όλο τον κόσμο και την 1η θέση στο ταλέντο στον ίδιο διαγωνισμό ! Αμέσως μετά έβαλα κιλά γιατί θα πήγαινα survivor (ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ) πήγα στα 54 κιλά, έφυγα για το παιχνίδι και με τόση πείνα πήγα στα 42 κιλά! Με έπαιρνε κυριολεκτικά ο αέρας!

Βγήκα λοιπόν και το σώμα μου έφτασε στα 57 κιλά.

ΝΑΙ πάχυνα για τα δεδομένα μου! Μου γράφετε συνέχεια ότι πάχυνα ή ότι είμαι έγκυος ή αν έβαλα στήθος κτλ κτλ! ΟΧΙ! Απλά τρώω και το στήθος μου συνέχεια προσαρμόζεται ανάλογα με τα κιλά μου!

Στα 45 κιλά που υπήρξα ένιωθα ότι χάνω την υγεία μου!

Η υγεία είναι πάνω από όλα και το σώμα μας ΔΙΚΟ μας!

Θα το αλλάξουμε για εμάς και ΟΧΙ για εσάς.

Θα το αλλάξουμε για την υγεία μας!

Όσο για τις επιλογές μου! Προσέχω χωρίς να στερούμαι, γυμνάζομαι με ασφάλεια, ζω με ευπρέπεια και γεύομαι στιγμές ευτυχίας που φροντίζω να δημιουργώ!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα