Γιώργος Κορόμι: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του – Δείτε βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Κορόμι
Γιώργος Κορόμι Survivor/ΣΚΑΙ

Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κορόμι, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης. Η στιγμή που γονατίζει.

Στην αθλητική εκδήλωση “Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (22/10) έλαβε μέρος ο Γιώργος Κορόμι, τον οποίον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 και στο Survivor All Star.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο “Κόρο”, όπως τον φώναζαν στο ριάλιτι επιβίωσης, προχώρησε σε μια ρομαντική ενέργεια, κάνοντας πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Τίνα, η οποία είπε το πολυπόθητο “ναι”.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κορόμι πλησίασε στην εξέδρα, όπου βρισκόταν η σύντροφός του, γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί, με τη βοήθεια του παρουσιαστή της εκδήλωσης, ο οποίος συντόνισε την “κατάσταση”.

Η Τίνα απάντησε καταφατικά, με τον πρώην παίκτη του Survivor να της προσφέρει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και στη συνέχεια να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ όλοι χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό.

Η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μέλλοντας γαμπρός, γράφοντας “She said Yes”.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιώργος Κορόμι και η σύντροφός του, Τίνα

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, ενώ η εμπειρία του Survivor δυνάμωσε τη σχέση τους. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως οι αθλητικές δραστηριότητες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα