Στέφανος Κορκολής: "Δίνω συνεχώς μάχη με τον καρκίνο - Το τσιγάρο με κατέστρεψε"

Στέφανος Κορκολής: "Δίνω συνεχώς μάχη με τον καρκίνο - Το τσιγάρο με κατέστρεψε"

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ έστειλε και ένα σημαντικό μήνυμα στους νέους. "Όταν το έμαθα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου".

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος ήταν καλεσμένος του 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής μετά τη δίμηνη διακοπή της.

"Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με είχε βρει ο καρκίνος. Αναφέρθηκα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς, δεν το βάζουμε κάτω, η πρόληψη είναι το σημαντικότερο, μην φοβάστε να πάτε στο γιατρό", είπε ο γνωστός καλλιτέχνης και συνέχισε:

ADVERTISING

"Υπάρχει αυτή η αρρώστια. Από το στρες δημιουργούνται πάρα πολλά. Εμένα δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το τσιγάρο. Με κατέστρεψε και μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες κι έχοντας δει δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου κι είπα είμαι τυχερός μέσα σε αυτήν την ατυχία"


Όσο για το συναίσθημα που βίωσε, είπε: "Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω. Τελειώνοντας το χειρουργείο, εκεί γίνονται πάρα πολλές σκέψεις, εσωτερικές διεργασίες απίστευτες. Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και γίνεσαι πολύ αφαιρετικός στις σχέσεις σου με φίλους, γνωστούς".

Εν συνεχεία, ο Στέφανος Κορκολής θέλησε να στείλει και ένα σημαντικό μήνυμα προς τους νέους, λέγοντας: "Εδώ θα ήθελα να πω στους νέους ανθρώπους να μην το βάζουν το τσιγάρο στο στόμα, δεν προσφέρει τίποτα και το δεύτερο είναι να μην φοβόμαστε με το παραμικρό που νιώσουμε κάτι να πάμε στον γιατρό μας. Αυτός είναι το 90% της σωτηρίας μας".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, Καλλιτέχνες
SHARE:

24Media Network