Στέλλα Μπεζαντάκου: “Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη”

Στέλλα Μπεζαντάκου: “Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη”

Η Στέλλα Μπεζαντάκου επέστρεψε στον χώρο της μουσικής και της νύχτας. Επέστρεψε, όμως, και στις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, μιλώντας για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή“The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιστροφή της στο τραγούδι με τις guest εμφανίσεις της σε νυχτερινά προγράμματα, για τις προκλητικές φωτογραφίες της, τα ριάλιτι, το remix από το “Μπλουζάκι”, καθώς και για την επιτυχία της όλα αυτά τα χρόνια.

“Έβγαινα κατά διαστήματα, αλλά γενικά δεν ακολουθούσα πολύ την νύχτα. Είχα σταματήσει. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, αγάπησα, ήθελα να το ζήσω και είχα μπουχτίσει. Τώρα είμαστε μαζί 10 χρόνια, 3 χρόνια παντρεμένοι”, είπε, ξεκινώντας τη συνέντευξή της, ενώ αναφέρθηκε στη δουλειά του συζύγου της, που είναι εκτροφέας ροτβάιλερ, και στις σκέψεις τους να φτιάξουν ένα ξενοδοχείο σκύλων.

“Η εμφάνισή μας δεν μας χαρακτηρίζει”, είπε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε πως “Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη. Είναι δουλειά. Στην καθημερινότητά μας είμαστε αλλιώς”. “Με έχουν αδικήσει όλα αυτά τα χρόνια και εγώ ήμουν σε μια τηλεόραση πολύ σκληρή. Από το 2000 μέχρι το 2010 γινόταν πανικός”, είπε για τα προηγούμενα χρόνια.

“Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα. Θα καθόμουν στο σπίτι να μεγαλώσω το παιδάκι μου. Έτσι κι αλλιώς τα έκανα και τα έχω χορτάσει αυτά. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Έκανα μια εξωσωματική, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται.”

Η Στέλλα πρόσθεσε πως ο άντρας της έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμου, με τα οποία η ίδια έχει εξαιρετικές σχέσεις από την αρχή, που ήταν μικρά, μέχρι και τώρα.

Επίσης, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την οικογένειά της και όπως είπε είχε και έχει υπέροχες σχέσεις με την αδελφή και τους γονείς της, οι οποίοι αν και ο πατέρας της ήταν αυστηρός: “Έχω πολύ καλή οικογένεια. Με έχει κατσαδιάσει πολλές φορές ο πατέρας μου, όμως. Με τον μπαμπά έχω μαλώσει πολλές φορές. Την περίοδο τότε με το Playboy, των γυμνών φωτογραφήσεων. το καταλαβαίνω, ήταν αλλιώς τότε. Τώρα μπαίνεις στο Instagram και βλέπεις γυμνό”.

Οι Μύγες & η Στέλλα Μπεζαντάκου

Οι “Μύγες”, η ομάδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πάντοτε επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους καλεσμένους λίγο πριν τη συνέντευξη.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου, 14 χρόνια μετά, “γυρίζει” μαζί με τις “Μύγες” βίντεο κλιπ για το τραγούδι της “Το Μπλουζάκι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα