Στην Ελλάδα για διακοπές η Τζένιφερ Λόπεζ

Στην Ελλάδα για διακοπές η Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ Instagram / @jlo

Τζένιφερ Λοπεζ, Τομ Χανκς και Ντέλε Άλι επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Η μυστική απόδραση της γνωστής τραγουδίστριας.

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για διάφορους σταρς ανά τον κόσμο. Τζένιφερ Λοπεζ, Τομ Χανκς και Ντέλε Άλι είναι μόνο μερικοί από τους αστέρες που επισκέφτηκαν τη χώρα μας. 

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόπεζ μετέβη με ιδιωτικό αεροπλάνο στα Χανιά για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η 50χρονη ηθοποιός κινήθηκε στο νησί της Κρήτης με άκρα μυστικότητα, ενώ μετακινήθηκε με ελικόπτερο από τα Χανιά στο Λασίθι. 

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός απόλαυσε τις καταγάλανες παραλίες του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας πάνω σε γιοτ, παρέα με δύο φίλες της, εκ των οποίων η μία κατάγεται από τη χώρα μας. Τις τρεις γυναίκες συνόδευαν οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της σταρ. 

Παράλληλα, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο την Αντίπαρο και πήγαν για μία μίνι κρουαζιέρα στα Κουφονήσια, ενώ ένας άλλος σταρ, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Ντέλε Άλι, βρέθηκε στη Μύκονο παρέα με την εκρηκτική σύντροφό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version