Στην Σπάρτη ο Τζέραρντ Μπάτλερ για την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία

Στην Σπάρτη ο Τζέραρντ Μπάτλερ για την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία
Στην Σπάρτη ο Τζέραρντ Μπάτλερ για την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία Youtube @DelmTech

Ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στους «300» θα βρεθεί στην πόλη στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος.

Στη Σπάρτη θα βρίσκεται στις 14 Μαρτίου ο τηλεοπτικός Λεωνίδας Τζέραρντ Μπάτλερ, σύμφωνα με ανακοίνωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας. 

Σύμφωνα με το anagnostis.ogr, ο χολιγουντιανός αστέρας θα βρεθεί στην πόλη στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο 2020

Ο Τζεράρντ Μπάτλερ ήταν φυσικά αυτός που ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην διάσημη αμερικάνικη ταινία του 2006, «300», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών. 

Η ταινία είχε σπάσει τα ταμεία και σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων αποφέροντας κέρδη 400 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα