Στην υγειά μας: Το viral ζεϊμπέκικο – τσιφτετέλι του Λάκη Γαβαλά

Στην υγειά μας: Το viral ζεϊμπέκικο – τσιφτετέλι του Λάκη Γαβαλά
Ο Λάκης Γαβαλάς στο "Στην υγειά μας" Youtube

Ο Λάκης Γαβαλάς φόρεσε τα καλά του και χόρεψε με τον δικό του ανατρεπτικό και ιδιαίτερο τρόπο το "Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)" στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν του "Στην υγειά μας".

Με τις μουσικές ερμηνείες των Αντύπα, Κώστα Καραφώτη, Θοδωρής Φέρρη, Νίκο Ζωϊδάκη, Κατερίνα Λιόλιου, Εύη Μιλλή, Βάλια Σωμαράκη και Πρόδρομο έκαναν αλλαγή του χρόνου οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν έδωσαν το “παρών” τραγουδιστές, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, που εντυπωσίασαν με τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και με τις χορευτικές τους δεξιότητες, βάζοντας “φωτιά” στην πίστα, όπως έκανε η όμορφη Κατερίνα Λιόλιου με το “κόκκινο φουστάνι” της.

Μια άλλη εμφάνιση που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση για διαφορετικούς, όμως, λόγους, ήταν εκείνη του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος σηκώθηκε στην πίστα όταν ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδούσε το “Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)” και χόρεψε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, έχοντας κάνει μια εκκεντρική ενδυματολογική επιλογή – όπως το συνηθίζει άλλωστε – το διασκέδασε με έναν άκρως ανατρεπτικό, αλλιώτικο και ανεπανάληπτο χορό, κάνοντας δικές του, ιδιαίτερες, κινήσεις και βάζοντας, μάλιστα, το σακάκι του ως μαντήλι στο κεφάλι του.

Δείτε τον ιδιαίτερο χορό του στο 1:32:30:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα