Στην υγειά μας: Η Κατερίνα Λιόλιου έβαλε το “κόκκινο φουστάνι” και άναψε φωτιές

Στην υγειά μας: Η Κατερίνα Λιόλιου έβαλε το “κόκκινο φουστάνι” και άναψε φωτιές
Η Κατερίνα Λιόλιου στο "Στην υγειά μας" Youtube

Η Κατερίνα Λιόλιου ανέβηκε αρκετές φορές στη σκηνή για να τραγουδήσει, ενώ εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες. Το διασκέδασε με τους Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το διασκέδασαν για τα καλά στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν της μουσικής εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά“, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάλεσε στην εκπομπή του πλήθος τραγουδιστών, ηθοποιών και προσώπων του καλλιτεχνικού χώρου, ώστε να γιορτάσουν και να καλωσορίσουν μαζί το νέο έτος.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους υπήρχαν πολλές όμορφες παρουσίες, όπως η τραγουδίστρια Κατερίνα Λόλιου, η οποία εντυπωσίασε με τις ερμηνευτικές, αλλά και χορευτικές τις ικανότητες!

Η Κατερίνα Λιόλιου ανέβηκε αρκετές φορές στη σκηνή για να τραγουδήσει, ωστόσο την είδαμε και στην πίστα να χορεύει, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την ομορφιά της και το απλό, αλλά σέξι φόρεμά της.

Μάγεψε όταν χόρεψε μαζί με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο όταν τραγουδούσε ο Κώστας Καραφώτης, ενώ σαγήνευσε και με τον χορό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο “Κόκκινο Φουστάνι”.

Δείτε τις εμφανίσεις της στο 50:50, στο 1:19:30 ,στο 1:27:21, στο 2:17:00:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα