Στο θεατρικό σανίδι ο Πέτρος Κωστόπουλος – Παίζει στο Grease

Στο θεατρικό σανίδι ο Πέτρος Κωστόπουλος – Παίζει στο Grease

"Ρώτησα τις κόρες μου αν θα γίνουμε νούμερο και μου είπαν όχι, κάντο"

Ένα από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ της μεγάλης οθόνης μεταφέρεται φέτος το χειμώνα στην θεατρική Αθήνα, η οποία έχει αποδείξει ότι σηκώνει τα μουσικά θεάματα και έχει κοινό που τα λατρεύει και τα υποστηρίζει. Οι συντελεστές της σειράς βρέθηκαν σε ένα Λούνα Παρκ για τις ανάγκες φωτογράφησης της παραγωγής, με τις κάμερες να βρίσκονται στο σημείο για να πάρουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Ανάμεσα στα ονόματα του καστ, ξεχωρίζει φυσικά εκείνο της Μάρως Κοντού, ενώ την έκπληξη και το ντεμπούτο του στο θέατρο κάνει και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης, Νάντια Μπουλέ τόνισε πως ο παρουσιαστής υποδύεται εξαιρετικά κάτι που γνωρίζει καλά, να είναι δηλαδή παρουσιαστής. Ο ίδιος ο Κωστόπουλος σχολίασε πως ρώτησε τα παιδιά του πριν πει το τελικό ναι, τα οποία και του έδωσαν το “πράσινο φως”.

Δείτε τις δηλώσεις τους:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

H Σάντι

ο ορισμός της αθωότητας, με την αλογοουρά και τις κορδέλες μαζί με τα κορίτσια με τις ροζ ζακέτες και τα φουσκωτά μαλλιά, τις Pink Ladies

και ο Ντάνι

ο ορισμός του coοl, που περπατάει σαν να του ανήκει ο κόσμος μαζί με τα αγόρια με τα λαδωμένα μαλλιά, τα μαύρα δερμάτινα και τα τσιγάρα, φέρνουν το καλοκαίρι στη μέση του χειμώνα.

Μετά την Evita, o Δημήτρης Μαλισσόβας ξανασυναντάει τη Νάντια Μπουλέ, παρέα αυτή τη φορά με το Δήμο Αναστασιάδη που για πρώτη φορά ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

Τη Σάντι και τον Ντάνι πλαισιώνουν ένα πολυμελές cast ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ρόλο έκπληξη και φιλική συμμετοχή από τη σπουδαία κυρία Μάρω Κοντού.

Παίζουν οι: Νάντια Μπουλέ, Δήμος Αναστασιαδης , Ελένη Βαϊτσου, Δημήτρης Σαμόλης, Βασιλική Τρουφάκου, Άρης Πλασκασοβίτης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Αγγελής, Κρυστάλλια, Αναστάσιος Ράμμος, Ελισάβετ Σπανού, Κατερίνα Σούσουλα, Πάνος Μαλικούρτης και ο Ίαν Στρατής. Στο ρόλο του παρουσιαστή, special guest ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Φιλική συμμετοχή: Μάρω Κοντού.

Την απόδοση στίχων υπογράφει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και τη χορογραφία ο Νίκος Μαριάνος.

Η μουσική διδασκαλία/διεύθυνση ορχήστρας είναι του Ανδρέα Κουρέτα, η σκηνογραφία του Πάρι Μέξη και τα κοστούμια της Γεωργίνας Γερμανού.

Από τις 22 Δεκεμβρίου στο Passport Music Theatre

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα