Survivor 4 – Μητέρα Κάτιας Ταραμπάνκο: “Μου είπαν ότι είναι καλά”

Survivor 4 – Μητέρα Κάτιας Ταραμπάνκο: “Μου είπαν ότι είναι καλά”
Η Κάτια Ταραμπάνκο και η μητέρα της στο GNTM 2 Youtube / Star Tv

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, Ναταλία Χαβράχ μιλά αποκλειστικά για την αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor και για όσα ειπώθηκαν για αυτή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για την αποχώρηση της κόρης της από το “Survivor 4” και το πρόβλημα υγείας της που προέκυψε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μίλησε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, Ναταλία Χαβράχ.

“Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου καθόλου. Δεν έχουμε μιλήσει. Μου είπαν ότι είναι καλά. Λένε ότι θα έρθει. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε”, δήλωσε η μητέρα του νεαρού μοντέλο, χωρίς να αποκαλύψει αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και πριν από το παιχνίδι.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτών της που ακούστηκαν στο παιχνίδι, η κ. Χαβράχ είπε: “Η ζωή είναι ρόδα, γυρνάει. Με πείραξε που έλεγαν πράγματα πίσω από την πλάτη της”. Ενώ για τα αρνητικά σχόλια του κόσμου, πρόσθεσε: “Ο κόσμος έχει γλώσσα και λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορείς να τους κλείσεις το στόμα”.

Η Ναταλία Χαβράχ δήλωσε περήφανη για την κόρη της, για τη δυναμική της παρουσία στο παιχνίδι και το ότι τα κατάφερνε πολύ καλά στα αγωνίσματα, αναφέροντας: “Η άλλη ομάδα είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο. Είχε πείσμα και στόχο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα