Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
H Κάτια Ταραμπάνκο glomex

Εκτός Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την κατάσταση υγείας του γνωστού μοντέλου.

Έντονη ήταν η αναστάτωση που επικρατούσε στον Άγιο Δομίνικο και στην παραγωγή του “Survivor 4” με την περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, της πιο δυνατής, ίσως, παίκτριας της ομάδας των Διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η νικήτρια του GNTM 2, που έφερε πολλές νίκες για την ομάδα της στο “Survivor 4”, μπήκε δύο φορές στο νοσοκομείο και η παρατεταμένη αδιαθεσία της ανησύχησε την παραγωγή, αλλά και τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια κατέρρευσε πριν από μερικές μέρες, ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί.

Λόγω της κατάστασης, μάλιστα, δεν υπήρξε αποχώρηση από τους Διάσημους στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής μάλιστα Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αμφισβήτησαν την ασθένεια της Κάτιας, κάνοντας λόγο για σχέδιο της Κάτιας.

Η απάντηση για την τύχη της Κάτιας στο παιχνίδι δόθηκε στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια είναι καλά στην υγεία της πλέον, ωστόσο θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

“Θα ήθελα να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’όλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ανακοινώσει από την πρώτη μέρα, το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας άλλος παίκτης μέχρι τώρα” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα