Survivor 5: Γιατί η παραγωγή έκοψε στο μοντάζ την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη

Survivor 5: Γιατί η παραγωγή έκοψε στο μοντάζ την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη
Survivor 5: Η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ η φράση του Βαλάντη GLOMEX

Ξέσπασε σε κλάματα η Ευριδίκη μετά από μια φράση του Βαλάντη, η οποία όμως δεν προβλήθηκε. "Είναι θαύμα που ζει και την καταριέσαι με αυτό το πράγμα;".

Μια χυδαία φράση του Βαλάντη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε την Ευριδίκη να ξεσπάσει σε κλάματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το “Πρωινό” ήταν η ίδια που ζήτησε να μην ειπωθεί στον αέρα.

Η ατάκα πράγματι “κόπηκε” στο τελικό μοντάζ από την παραγωγή όμως ο αντίκτυπος της στην Ευριδίκη ήταν μεγάλος. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την καθησυχάσουν ενώ καταφέρθηκαν κατά του Βαλάντη.

“Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες. Ντροπή. Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη” είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η Ευριδίκη χωρίς να αναφερθεί στη φράση αυτή καθ’ αυτή αποκάλυψε ότι αφορούσε την υγεία της.

“Μετά την τοποθέτηση μου, όταν μου έδωσες τον λόγο, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… Αν θέλει μπορεί να το πει, γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου με μια φράση” είπε κλαίγοντας η παίκτρια.

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου την περίοδο συμμετοχής στο My Style Rocks είχε τοποθετηθεί για την σοβαρή περιπετεία που είχε περάσει όταν ήταν 28 ετών. Συγκεκριμένα η παίκτρια του Survivor είχε διαγνωστεί με λέμφωνα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε στο Πρωινό “Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με την συγκεκριμένη αρρώστια και να γυρνάει και να σου λέει “γι’ αυτό το έπαθες”, φαντάζομαι. “Είναι θαύμα που ζει και να την καταριέσαι με αυτό το πράγμα; Είναι εγκληματικό, απάνθρωπο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα