Survivor: Διαδικτυακή επίθεση Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντάρα λίγο μετά την αποχώρησή του

Survivor: Διαδικτυακή επίθεση Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντάρα λίγο μετά την αποχώρησή του
Τριαντάφυλλος - Λάμπρος Κωνσταντάρας skai tv

Λίγο μετά την αποχώρηση του από το Survivor, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δέχτηκε μια διαδικτυακή επίθεση από τον Τριαντάφυλλο. Ποιος ο λόγος.

Αντιμέτωποι με όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (09/02) οι παίκτες του Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο τέλος του Συμβουλίου ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού, με τον δημοσιογράφο να αναγκάζεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δέχτηκε μια διαδικτυακή επίθεση από τον Τριαντάφυλλο.

Ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, μιας και ο δημοσιογράφος στο παρελθόν πολλές φορές είχε καταφερθεί εναντίον του και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

“Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο Αλέξης Παππάς που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fan club του Ντάφυ” , έγραψε ο Τριαντάφυλλος, σε instastory που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα