Συγκλονίζει η Alyssa Milano: Πέφτουν τα μαλλιά της από τον κορονοϊό

Συγκλονίζει η Alyssa Milano: Πέφτουν τα μαλλιά της από τον κορονοϊό
Alyssa Milano Instagram

Η Alyssa Milano είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της για τον κορονοϊό. Σε νέα ανάρτησή της δείχνει σε βίντεο πως της πέφτουν τούφες από τα μαλλιά.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση είχε προχωρήσει πριν από μερικές μέρες η Alyssa Milano, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική σε τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό

Η διάσημη ηθοποιός είχε γράψει πως πέρασε έναν εφιάλτη τον περασμένο Απρίλιο, καθώς είχε πολύ έντονα συμπτώματα της νόσου Covid-19, όπως δυσκολία στην αναπνοή, χαμηλό και επίμονο πυρετό, αδυναμία, σύγχυση και πονοκεφάλους.

Ωστόσο, όπως είπε, στο τεστ κορονοϊού και αντισωμάτων που είχε κάνει στην αρχή είχε βρεθεί αρνητική, ενώ σε επόμενο τεστ αντισωμάτων στο οποίο υπεβλήθη αργότερα αφού επέμεναν τα συμπτώματα, φάνηκε πως ήταν θετική. 

Μάλιστα, η ίδια είχε κάνει έκκληση στους followers της να προσέχουν, να φορούν μάσκα και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, ενώ είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως “ο κορονοϊός δεν είναι φάρσα”.

Με νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Alyssa Milano θέλησε να δείξει τι μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός στον άνθρωπο και δημοσίευσε ένα βίντεο όπου χτενίζεται μετά το λούσιμο και δείχνει πως της πέφτουν τούφες από τα μαλλιά.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thought I’d show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa Milano (@milano_alyssa) στις

“>

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα