Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: “Έπαθα διάτρηση εντέρου, μολύνθηκε το αίμα μου”

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: “Έπαθα διάτρηση εντέρου, μολύνθηκε το αίμα μου”
Η Κατερίνα Βρανά στα "Μεσάνυχτα" Glomex

Η γνωστή stand up comedian περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας της στη Μαλαισία και μίλησε για την αναπηρία της. Τι είπε για τη δουλειά της και τον κόσμο.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/01) η Κατερίνα Βρανά, η οποία μίλησε για την περιπέτεια υγείας της, την αναπηρία και τη δουλειά της ως stand up comedian με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει.

Αναφερόμενη στο περιστατικό της υγείας της στη Μαλαισία, η Κατερίνα Βρανά είπε: Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω”.

“Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε. Έμεινα ενάμιση μήνα εκεί. Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει”, πρόσθεσε.

Όσο για το πώς επηρεάζει τη δουλειά της η αναπηρία της και το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, η γνωστή stand up comedian δήλωσε: “Καθιστή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, τυφλή μπορώ, αν δεν μπορώ να μιλάω, έχουμε πρόβλημα. Φοβήθηκα, αλλά εντέλει το δέχτηκε το κοινό και αυτό είναι πανέμορφο. Μέσα από αυτήν την αρρώστια ένιωσα απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Δεν το περίμενα. Και μου έχει δώσει τόση δύναμη. Το ότι με αποδέχονται και συμφωνούμε να γελάσουμε όλοι μαζί με τη φάση μου. Στις παραστάσεις μου δεν έχω νιώσει να με λυπούνται, μόνο στον δρόμο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα