Συνεχίζεται η “κόντρα”: Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά

Συνεχίζεται η “κόντρα”: Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά
Η Έλενα Χριστοπούλου στο "Πρωινό" Glomex

Καλεσμένη στο "Πρωινό" ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά και για το unfollow στο Instagram.

Μια κόντρα φαίνεται να εκτυλίσσεται στις πρώην συνεργάτιδες του GNTM, το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι Βίκυ Καγιά και την booker και coach Έλενα Χριστοπούλου.

Από όταν έγινε γνωστή η αποχώρηση της Χριστοπούλου από το ριάλιτι μοντέλων του Star και η μεταγραφή της στο My Style Rocks του ΣΚΑΙ, οι δύο γυναίκες μάλλον απομακρύνθηκαν.

Σε όλο αυτό το διάστημα μεσοβλάβησαν εκατέρωθεν δηλώσεις, “καρφιά” πως δεν υπήρξαν ποτέ φίλες παρά μόνο συνεργάτιδες, αλλά και το unfollow της Χριστοπούλου στην Καγιά στο Instagram.

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη τη Δευτέρα (25/05) στο “Πρωινό” και απάντησε στις τελευταίες δηλώσεις της Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: “Όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει”.

Η γνωστή booker της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχολίασε τη στάση της Καγιά, λέγοντας:

“Η Βίκυ Καγιά ήταν πολύ παρορμητική στις δηλώσεις της για μένα. Πρέπει να φιλτράρουμε τι λέμε στην τηλεόραση. Έχω την αίσθηση ότι το κάθε κανάλι πληρώνει Γραφείο Τύπου και Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για να μιλά για αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον ρόλο του. Δεν πρέπει να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια γιατί παρεξηγείται”.

Όσο για το unfollow είπε:

Δεν είναι τόσο σημαντικό ένα unfollow στα social media. Την Βίκυ εγώ την θαυμάζω, την εκτιμώ, είναι ένα πολύ καλό μοντέλο και παρουσιάστρια που έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήταν. Ούτε που την ήξερα”.

Επίσης, στη συνέντευξή της η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τα “ποιήματα” που εχει φάει στη ζωή της, τις αλλαγές που κάνουν οι γυναίκες όταν δεν αισθάνονται καλά και εξέφρασε την άποψη της για την Ελένη Μενεγάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα