Βίντεο: Ο “σύντροφος” Τρύφωνας Σαμαράς έριξε την amazing – fantastic ψήφο του

Βίντεο: Ο “σύντροφος” Τρύφωνας Σαμαράς έριξε την amazing – fantastic ψήφο του

Ο γνωστός και αγαπητός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς πήγε στις κάλπες την Κυριακή για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και έστησε ένα ολόκληρο show στο εκλογικό κέντρο, το οποίο και βιντεοσκόπησε.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι γνωστός για την “τρέλα” που κουβαλά και το ότι αρέσκεται να αυτοσαρκάζεται, να “τσαλακώνεται” ή να κάνει πλάκες, ακόμη και δημόσια.

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή της 7ης Ιουλίου, ο Τρύφωνας μετέβη στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές εκλογές.

Όσο βρισκόταν στο δημοτικό σχολείο για να ψηφίσει, τραβούσε ένα βίντεο με τον εαυτό του, αλλά και τους παρευρισκομένους της εφορευτικής επιτροπής, όπως και τους άλλους ψηφοφόρους.

Θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, αλλά και να προσφέρει λίγο γέλιο στο κοινό του, μέσα από το βίντεο που ανήρτησε αργότερα στα social media.

Μάλιστα, όσο βιντεοσκοπούσε την όλη διαδικασία, βρήκε μία γειτόνισσά του με την οποία έκανε πλάκα, ενώ την αποκαλούσε “συντρόφισσα”. Ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά:

“Ήρθε η ώρα να ψηφίσω αγάπες μου, γιατί χωρίς ψήφο δεν πάμε μπροστά. Ήρθε η ώρα της κάλπης. Έχω εδώ μία συντρόφισσα, ΚΚΕ αγάπη μου, μπράβο. Είναι εδώ μια γειτόνισσα της παλιάς γειτονιάς. Με τη νίκη φιλενάδα μου, συντρόφισσά μου!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα