Τα είπανε, τα συμφωνήσανε: Τέλος στη διαμάχη της Σκάρλετ Γιόχανσον με τη Disney

Τα είπανε, τα συμφωνήσανε: Τέλος στη διαμάχη της Σκάρλετ Γιόχανσον με τη Disney
Η Σκάρλετ Γιόχανσον 2021 Vianney Le Caer / Associated Press

Σε συμφωνία κατέληξαν Σκάρλετ Γιόχανσον και Disney μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει η δημοφιλής ηθοποιός τον Ιούλιο για προβολή της ταινίας "Black Widow" στην πλατφόρμα.

Αίσιο τέλος είχε τελικά η δικαστική διαμάχη που βρισκόταν στα σκαριά από τον περασμένο Ιούλιο, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει η Σκάρλετ Γιόχανσον κατά της Disney, με αφορμή την προβολή της ταινίας “Black Widow”, στην οποία και πρωταγωνιστεί, στην πλατφόρμα streaming Disney+ παράλληλα με τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η δημοφιλής ηθοποιός κατηγόρησε την εταιρεία ότι προκάλεσε απώλεια κερδών, επιλέγοντας να κινηθεί νομικά σε βάρος της, ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και θα λύσουν τις διαφορές τους με διακανονισμό.

Μία απόφαση που φαίνεται να ικανοποιεί και την ίδια τη Γιόχανσον, αν κρίνουμε από τη δήλωση “είμαι χαρούμενη που λύσαμε τις διαφορές της”, με την οποία σχολίασε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η ίδια μάλιστα, εμφανίστηκε “περήφανη για τη δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια”, αλλά και ανυπόμονη “για τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια”.

Μέσα από τη μήνυση που είχε κατατεθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της Σκάρλετ Γιόχανσον είχαν ισχυριστεί ότι το συμβόλαιο της ηθοποιού παραβιάστηκε όταν το στούντιο αποφάσισε να μην προβάλλει την πρεμιέρα της ταινίας αποκλειστικά και μόνο στους κινηματογράφους, μία κίνηση που σύμφωνα με τους ίδιους θα προκαλούσε μείωση στα εισιτήρια για το spinoff της ταινίας “Avengers”.

Η Disney προκάλεσε σκόπιμα την παραβίαση της συμφωνίας, χωρίς αιτιολόγηση, προκειμένου να αποτρέψει την κα Γιόχανσον να πραγματοποιήσει το πλήρες όφελος της συμφωνίας της με τη Marvel Entertainment”, έγραφε η μηνυτήρια αναφορά, την οποία πάντως η πλευρά της Disney είχε απορρίψει, λέγοντας ότι η εταιρεία συμμορφώθηκε πλήρως με το συμβόλαιο της ηθοποιού.

Για την ιστορία, το “Black Widow” είχε έσοδα που έφταναν τα 80 εκατομμύρια μέσα σε στο πρώτο Σαββατοκύριακο από την πρεμιέρα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα