Τα Φιλαράκια: Ηθοποιός της σειράς μίλησε για τη “μάχη” του με τον καρκίνο

Τα Φιλαράκια: Ηθοποιός της σειράς μίλησε για τη “μάχη” του με τον καρκίνο
Friends: The Reunion Youtube / @HBO Max

Ποιος είναι ο αγαπημένος ηθοποιός της θρυλικής αμερικανικής σειράς που αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Για τη “μάχη” που δίνει με τον καρκίνο μίλησε ο James Michael Tyler, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Γκάνθερ, τον υπάλληλο του “Central Perk”, το οποίο αποτελούσε το αγαπημένο στέκι των χαρακτήρων της σειράς “Φιλαράκια“.

Η θρυλική παρέα από “Τα Φιλαράκια” επέστρεψε στην μικρή οθόνη πριν μερικές εβδομάδες μέσα από την προβολή του επετειακού επεισοδίου “Friends: The Reunion“, και ο… Γκάνθερ, ο χαρακτήρας που ήταν ερωτευμένος για χρόνια με τη Ρέιτσελ της σειράς βρέθηκε μέσω zoom στην τηλεοπτική παρέα.

Στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Προστάτη, James Michael Tyler δήλωσε πως διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ήταν 56 ετών και είχε μεταφερθεί στα οστά του, ενώ πλέον βρίσκεται στο στάδιο “4”. Το πρώτο διάστημα και για έναν χρόνο περίπου υποβλήθηκε σε ορμονοθεραπεία και όπως είπε ήταν αισιόδοξος, η ασθένεια όμως εξαπλώθηκε αργότερα στα οστά και τη σπονδυλική στήλη του, οδηγώντας σε παράλυση των κάτω άκρων. Ο Τάιλερ είπε ότι ο καρκίνος μεταλλάχθηκε «ακριβώς τη στιγμή της πανδημίας», πράγμα που επιδείνωσε την κατάσταση.

Ο ίδιος υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, ενώ σχολίασε πως “καταλαβαίνετε ότι τελικά θα με “νικήσει””.

Ο ίδιος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και “να μην περάσει κανείς όσα περνάω εγώ”, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα της προληπτικής εξέτασης, του τσεκ απ και των ιατρικών ελέγχων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα