Taylor Swift: Εντυπωσιάζει ως “Σταχτοπούτα” στο νέο της βιντεοκλίπ – Ποια κάνει την κακιά μητριά

Taylor Swift: Εντυπωσιάζει ως “Σταχτοπούτα” στο νέο της βιντεοκλίπ – Ποια κάνει την κακιά μητριά
Η Taylor Swift στο νέο της βιντεοκλίπ Youtube / @Taylor Swift

Η Taylor Swift "ξαναγράφει" το παραμύθι της "Σταχτοπούτας" μέσα από το βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Bejeweled", από το νέο της άλμπουμ. Ποιοι συμμετέχουν.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο “Midnights” κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες η διάσημη ποπ σταρ Taylor Swift, “ρίχνοντας” το Spotify.

Στο δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της γνωστής τραγουδίστριας, περιλαμβάνεται και το τραγούδι “Bejeweled”, το οποίο έχει γίνει βιντεοκλίπ. Σ’ αυτό, η 33χρονη καλλιτέχνιδα μεταμορφώνεται σε “Σταχτοπούτα” και αναβιώνει το γνωστό παιδικό παραμύθι, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Η “Υπηρέτρια Τέιλορ”, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά απαγορεύεται να παρευρεθεί στον χορό που γίνεται και στον οποίον μπορεί να γνωρίσει τον πρίγκιπα, όμως εκείνη μεταμορφώνεται σε καλλονή, ντύνεται, στολίζεται και μπαίνει σε μια πολυτελή αίθουσα χορού.

Την κακιά μητριά υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Laura Dern, ενώ την καλή νεράιδα η χορεύτρια Dita Von Teese. Όσο για τον πρίγκιπα, αυτόν τον υποδύεται ο Jack Antonoff, με τον οποίο η τραγουδίστρια συνεργάστηκε στην παραγωγή και σύνθεση των τραγουδιών του άλμπουμ.

Δείτε το βιντεοκλίπ του “Bejeweled”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα