The Rock, ο διάδοχος του Τραμπ;

The Rock, ο διάδοχος του Τραμπ;
Dwayne Johnson appears during a rehearsal for the 89th Academy Awards on Saturday, Feb. 25, 2017. The Academy Awards will be held at the Dolby Theatre on Sunday. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP) Matt Sayles/Invision/AP

Τι αποκάλυψε ο πρώην παλαιστής και νυν ηθοποιός του Χόλιγουντ για το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ βάζει ο πρώην παλαιστής και νυν ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντουέιν Τζόνσον, πιο γνωστός με το παρατσούκλι The Rock, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, τονίζει ότι υπάρχουν “πραγματικές πιθανότητες” να διεκδικήσει στο μέλλον την εν λόγω θέση.

Ο 45χρονος Αμερικανός, που πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στα “επεισόδια” του Fast and Furious των τελευταίων ετών, αποκάλυψε ότι άρχισε να εξετάζει την προοπτική τις προεδρικές εκλογές, μετά από ένα άρθρο της Washington Post που διάβασε και τον οποίο τον πρότεινε για βασικό υποψήφιο.

“Πριν από ένα χρόνο άρχισε να έρχεται στο μυαλό όλο και πιο έντονα η ιδέα αυτή. Υπήρξε μια πραγματική αίσθηση σοβαρότητας, που με έκανε να γυρίσω σπίτι και να σκεφτώ”, δήλωσε ο Τζόνσον, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές κράτησε ουδέτερη στάση, μένοντας μακριά τόσο από τους Δημοκρατικούς όσο και από τους Ρεπουμπλικανούς.

“Αν δεν συμφωνούσα με κάποιον για κάτι, δεν θα τον απέκλεια. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να καθίσω μαζί του και να μιλήσω γι’ αυτό. Εγώ θα αναλάμβανα την ευθύνη για όλους. Εάν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που διαφωνούν, μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν βλέπω. Αφήστε με να το δω, να το καταλάβω”, τόνισε ο Τζόνσον.

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε ότι προσεγγίστηκε τόσο από το στρατόπεδο του Τραμπ, όσο και από αυτό της Χίλαρι Κλίντον στις πρόσφατες εκλογές, απορρίπτοντας και τους δύο, φάνηκε απρόθυμος να κριτικάρει τον νέο πρόεδρο της χώρας, ωστόσο καταδίκασε την προσπάθεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει σε πολίτες, κατά κύριο λόγο μουσουλμανικών, χωρών την είσοδο στις ΗΠΑ.

(Φωτό: Photo by Matt Sayles/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα