Θεοφάνους: Ο "δράκος" πατέρας και η εξομολόγηση για την ιδιαίτερη σχέση τους

Ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή "Ανοιχτά"
Ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή "Ανοιχτά" GLOMEX

Μια άγνωστη πλευρά του επέλεξε να δείξει ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας "Ανοιχτά" με την Αννίτα Πάνια για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, για όσα τους ένωναν αλλά και όσα τους χώριζαν μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης (13/1).

Καλεσμένος της εκπομπής "Ανοιχτά" στο OPEN, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε ευθέως για τον πατέρα του, η σχέση του με τον οποίον ήταν αρκετά τεταμένη, ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο νεαρός τότε Γιώργος Θεοφάνους του αποκάλυψε πως θα ήθελε να γίνει μουσικός.

"Προσπαθούσα να φτιάξω τη σχέση μου με τον πατέρα μου μέσω του τραγουδιού, ο οποίος δεν δεχόταν καθόλου αυτό που κάνω. Το θεωρούσε υποδεέστερο επάγγελμα", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους, αποκαλύπτοντας πως δεν μιλούσαν για αρκετά χρόνια λόγω του ότι εκείνου δεν του άρεσε το επάγγελμα που είχε ακολουθήσει. "Άρχισε να του αρέσει η δουλειά μου όταν έγραψα λαϊκά, μετά από 7-8 χρόνια, όταν έγραψα τον 'Παλιόκαιρο'. Δεν ξέρω αν με αποδέχθηκε και ποτέ. Πάντως εγώ τον αποδέχθηκα".

Έχοντάς τον αποχαιρετήσει πριν από περίπου δυο χρόνια που έφυγε από τη ζωή, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε πως ο πατέρας του τα τελευταία χρόνια είχε άνοια, ενώ μια ημέρα πριν πεθάνει του εξέφρασε όλα του τα παράπονα που είχε από εκείνον. "Ο δράκος αυτός που είχα στο μυαλό μου, που έβγαζε φωτιές από τα ρουθούνια, ξαφνικά ήταν ένα παιδάκι που του άλλαζα πάνες. Οπότε, τι είναι ο άνθρωπος; Πρέπει να είμαστε μεγαλόκαρδοι. Συμφιλιωθήκαμε τα τελευταία χρόνια. Άργησα πολύ. Του τα είπα όλα. Ήμουν στην Κύπρο μια ημέρα πριν πεθάνει και του είπα τα πάντα. Μετά έμαθα ότι περπατούσε στο χωριό και έλεγε ότι είμαι ο πατέρας του Γιώργου, ήταν υπερήφανος για μένα", σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους φανερά συγκινημένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities, Μουσική
SHARE:

24Media Network