Θεωρίες Γονίδη: Τα 7 σύμπαντα, ο ήλιος της Κυριακής και οι gay που είναι αναγκαίοι

Θεωρίες Γονίδη: Τα 7 σύμπαντα, ο ήλιος της Κυριακής και οι gay που είναι αναγκαίοι

Ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Πέτρο Κωστόπουλο και... ανέπτυξε την δική του κοσμοθεωρία περί σύμπαντος, Θεού, Συννεφιασμένης Κυριακής και ομοφυλοφίλων (vid)

Βραδιά λαϊκών τροβαδούρων η Τετάρτη για τις βραδινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να "απαντά" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ένα εξίσου δυνατό χαρτί από τη νυχτερινή ζωή της χώρας. Νότη Σφακιανάκη και "ψήφο στη Χρυσή Αυγή" ο Αρναούτογλου; Σταμάτη Γονίδη και κοσμογονικές θεωρίες του σύμπαντος ο Κωστόπουλος.

Ο Σταμάτης Γονίδης έκατσε απέναντι στον παρουσιαστή και ανέπτυξε τη θεωρία του κόσμου, όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Ο λαϊκός τραγουδιστής πιστεύει πως τα σύμπαντα είναι επτά και όχι άπειρα, γεγονός που το αποδίδει στις δικές του γνώσεις. "Όταν ηρεμήσεις και βρεις τον εαυτό σου βλέπεις και αλήθειες. Τα σύμπαντα είναι επτά, το επτά είναι ο μαγικός αριθμός, γενικά σε όλα".

Τσιτσάνη γράψε λάθος... τις Κυριακές έχει πάντα ήλιο

Στη συνέχεια και συνδέοντας τη θεωρία που ακολούθησε με το αριθμό επτά, ο Σταμάτης Γονίδης υποστήριξε πως δεν είναι τυχαίο ότι κάθε Κυριακή έχει ήλιο. "Γιατί κάθε Κυριακή έχει ήλιο; Λένε Sunday; Δέκα το πρωί σηκώνουν τα άγια των αγίων, όπου υπάρχει ορθοδοξία. Εκείνη τη στιγμή όχι μόνο καθαρίζει μεταφυσικά η ατμόσφαιρα, καθαρίζει και ουσιαστικά. Πολύ σπάνια θα βρεις Κυριακή να έχει σύννεφα ή βροχή" υποστήριξε.

Ο τραγουδιστής που δηλώνει πιστός της ορθόδοξης θρησκείας, αναφέρθηκε και στο ρόλο που παίζουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας πως "εμείς, το 10%, κρατάμε σε ισορροπία ολόκληρο τον πλανήτη".

Οι gay είναι αναγκαίοι

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής τους, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους, λέγοντας: "Οι gay είναι αναγκαίοι. Ειδικά για τα μεσημεριανά προγράμματα τις εκπομπές, είναι αναγκαίοι. Δεν μπορεί να υπάρχει μεσημεριανή εκπομπή χωρίς gay και να έχει τηλεθέαση". Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, εξήγησε πως και στο χώρο του τραγουδιού είναι αναγκαίοι ομοφυλόφιλοι. "Ένας gay θα σου πει ακόμη και πως θα καπνίσεις και πως θα φορέσεις το ρολόι σου, πώς θα ντυθείς και αν σου πάει αυτό που θα φορέσεις".

Άλλωστε, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως ο τρόπος σκέψης των ομοφυλόφιλων είναι πιο... εξελιγμένος: "Η γυναίκα σκέφτεται με δύο λοβούς, ο άντρας με έναν, οι gay με τρεις" είπε κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραδοχή Σφακιανάκη: Μία φορά έχω ψηφίσει κι αυτή, ψήφισα Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network