Θετικός στον κορονοϊό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Θετικός στον κορονοϊό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη instagram @j.touni

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Δεν κόλλησε η Ιωάννα Τούνη.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (04/10) στην εκπομπή “Happy Day”.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε θετικός στον ιό και για αυτό το λόγο δεν εμφανίστηκε στο μουσικό show το Σάββατο (2/10) στο πλευρό της Κέλλυς Κελεκίδου, χωρίς όμως να πει κάτι παραπάνω για τα τρία ζευγάρια τα οποία δεν εμφανίστηκαν.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε πως η Ιωάννα Τούνη δεν κόλλησε κορονοϊό από τον σύντροφό της και πως δεν εμφανίστηκε στο J2US για προληπτικούς λόγους.

“Δεν ήταν κανονικό live γιατί έλειπαν κάποια ζευγάρια λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, οπότε υπήρχε μια αναστάτωση και σε εμάς. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το J2US είναι ένα πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ, διασκέδασα κι εγώ και νομίζω και οι τηλεθεατές. Αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι το ίδιο show, θα επικεντρωθούμε στο διαγωνιστικό, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τα ζευγάρια καλά. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αποχώρηση”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί από κορονοϊό, υποστηρίζοντας πως η Ιωάννα Τούνη δεν έχει κορονοϊό, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν βρέθηκε στο show.

Αλεξάνδρου: Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό – Είμαι ασυμπτωματικός

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στη «Super Katerina» για την περιπέτεια του κορονοϊού, τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία του και πως είναι ασυμπτωματικός. Τι είπε για την Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα