Θοδωρής Ζαγοράκης: “Ήταν τραυματική εμπειρία η επίθεση στις Βρυξέλλες”

Θοδωρής Ζαγοράκης: “Ήταν τραυματική εμπειρία η επίθεση στις Βρυξέλλες”

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την τραυματική εμπειρία που έζησε κατά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, όταν είχε καλεσμένα 30 παιδιά από τον Έβρο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την οικογένειά του, τον γάμο του με την Ιωάννα Λίλη, για την εμπειρία του ως ευρωβουλευτής, την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και την τραυματική εμπειρία που έζησε στις Βρυξέλλες με την τρομοκρατική επίθεση του 2016.

Για το περιστατικό ανέφερε:

“Η εμπειρία ήταν τραυματική εντελώς. Ήμουν εκεί το πρωί και, μάλιστα, σοκαρίστηκα γιατί πηγαίνοντας στο Ευρωκοινοβούλιο είχα καλεσμένα 30 παιδιά από τον Έβρο. Η ευθύνη, όχι νομική ευθύνη, αλλά ηθική, ήταν τεράστια. Πήγα στο γραφείο, βλέπω τους συνεργάτες μου προβληματισμένους. Τους λέω “τι έγινε;”, μου εξηγούν και τους ρωτάω “τα παιδιά”; Και μου είπαν ότι τα είχαν βάλει μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και ότι ήταν καλά. Τα έβαλα να πάρουν τηλέφωνο τους γονείς τους. Κάναμε κουβέντα με τα παιδιά και ήταν πολύ εντάξει, το επίπεδό τους πολύ υψηλό. Πάντως, μπορεί να λέμε για τα μνημόνια και όλη αυτή την κατάσταση, αλλά κοιτάξτε πόσο άμεσο είναι το πράγμα σε μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Εκεί τελειώνεις ακαριαία. Επειδή εγώ είμαι “προπονημένος” από τα γήπεδα, δεν τρομοκρατήθηκα, εγώ ήμουν πιο πολύ τρομοκρατημένος για τα παιδιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα