Θύμα σεξουαλικών επιθέσεων και η Μάρθα Στιούαρτ στο Χόλιγουντ

Martha Stewart attends the 24th Annual QVC "FFANY Shoes on Sale" charity gala at The Ziegfeld Ballroom on Tuesday, Oct. 10, 2017, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)
Martha Stewart attends the 24th Annual QVC "FFANY Shoes on Sale" charity gala at The Ziegfeld Ballroom on Tuesday, Oct. 10, 2017, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP) ANDY KROPA/INVISION/AP

Η τελευταία διάσημη που άνοιξε την καρδιά της γι' αυτά που πέρασε πριν γίνει διάσημη είναι η Μάρθα Στιούαρτ

Μία μετά την άλλη οι γυναίκες στο Χόλιγουντ κάνουν αποκαλύψεις για σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν από τον μεγαλοπαράγοντα Χάρβεϊ Γουάινστιν. Οι κατηγορίες προέρχονται από πολύ διάσημες γυναίκες και δε αφορούν μόνο τον γνωστό παραγωγό, αλλά και άλλους παράγοντες της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος.

Η τελευταία διάσημη που άνοιξε την καρδιά της γι αυτά που πέρασε πριν γίνει διάσημη είναι η Μάρθα Στιούαρτ, η οποία δήλωσε στο περιοδικό People ότι δέχθηκε επιθέσεις όταν εργαζόταν σαν μοντέλο στην ηλικία των 16 χρόνων.

Ανέφερε μάλιστα ότι ήταν αναγκασμένη να φορά μπικίνι μέσα από τα ρούχα σε κάθε οντισιόν που πήγαινε γιατί ήταν πολύ πιθανό να της ζητούσαν να τα βγάλει, ακόμα και αν η δουλειά που προσπαθούσε να πάρει δεν είχε σχέση με γυμνό.

Η Στιούαρτ περιγράφει ότι πολλές φορές μπήκε σε ένα δωμάτιο γεμάτο άνδρες που της ζητούσαν να την δουν χωρίς ρούχα και μόλις η ίδια αντιλαμβανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά έφευγε αμέσως.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Andy Kropa/Invision/AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζένιφερ Λόρενς: Με ανάγκασαν να στηθώ γυμνή στην ουρά

Βρετανία: Ο Γούντι Άλέν 'θλίβεται' για τον παραγωγό Γουάινστιν

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και η Μπιορκ: Αυτός είναι ο διάσημος Δανός σκηνοθέτης που 'φωτογράφισε'

Σεξουαλική κακοποίηση: Μετά το Χόλιγουντ, τώρα ανοίγουν στόματα και στο χώρο της μόδας

#MeToo: O Jensen Ackles σε ένα supernatural tweet για τη σεξουαλική κακοποίηση

SHARE:

24Media Network