Τι λάθος έκανε ο Τομ Χανκς πριν επιχειρήσει ελεύθερη πτώση

Tom Hanks
Tom Hanks RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Τι είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις για το μεγάλο λάθος που έκανε πριν την ελεύθερη πτώση. Φώναζε να σταματήσουν

Στο σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις εμφανίστηκε ο ηθοποιός Τομ Χανκς και αναφέρθηκε σε «ένα μεγάλο λάθος» που έκανε πριν κάνει για πρώτη φορά ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Όπως είπε ο 63χρονος ηθοποιός ο γιος του ήθελε να κάνει ελεύθερη πτώση για τα 21α γενέθλιά του, οπότε το δίδυμο πριν κάνει την πτώση με τους επαγγελματίες υπέγραψε τα σχετικά χαρτιά.

ADVERTISING

«Πήγαμε μαζί να κάνουμε ελεύθερη πτώση... πετούσαμε με περίπου 250 μίλια την ώρα... στη συνέχεια άνοιξε το αλεξίπτωτο... και αρχίσαμε να ταλαντευόμαστε» εξήγησε ο Τομ και συνέχισε: «Είχα φάει ένα τεράστιο μπουρίτο για πρωινό, πριν ανέβω στο αεροπλάνο... ήμουν σαν ένα πάνινο κουκλάκι. Τους παρακαλούσα να σταματήσουν: "Σταματήστε. Παρακαλώ σταματήστε"».

Όπως παραδέχτηκε ο Τομ αν και του άρεσε που έφαγε αυτό το τεράστιο γεύμα τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. «Ήταν ένα καταπληκτικό μπουρίτο», είπε ο Χανκς.

SHARE:

24Media Network