Τι συμβαίνει με Βικτόρια Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ – “Σύννεφα” στη σχέση πεθεράς-νύφης

Τι συμβαίνει με Βικτόρια Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ – “Σύννεφα” στη σχέση πεθεράς-νύφης
H Βικτόρια Μπέκαμ με τον γιό της, Μπρούκλιν AP

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Νίκολα Πελτζ και την Βικτόρια Μπέκαμ να μην τα πηγαίνουν καλά. Η υποτιθέμενη διαμάχη φαίνεται να ξεκίνησε από τον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ φέρεται να ανησυχεί μήπως “χάσει” τον γιο της, Μπρούκλιν Μπέκαμ, λόγω της υποτιθέμενης διαμάχης της με την νύφη της, Νίκολα Πελτζ .

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών, σύμφωνα με το metro, έχουν ψυχρανθεί από τότε που η οικογένεια του Μπέκαμ φιλοξένησε τον γάμο του νεαρού ζευγαριού τον Απρίλιο, που κόστισε πάνω από 5 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια, ο Ντέιβιντ και τα παιδιά τους δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την συμπεριφορά των Πελτζ, καθώς δεν προσκλήθηκαν να καθίσουν στο πρώτο τραπέζι μαζί με τον γιό τους.

Έκληξη προκάλεσε το γεγονός πως η Νίκολα Πελτζ στο τριήμερο του γάμου της με τον Μπρούκλιν τον Απρίλιο, επέλεξε να μην φορέσει ούτε ένα ρούχο από την διάσημη σχεδιάστρια πεθερά της.

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ακόμη, ότι η Βικτόρια Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ σταμάτησαν τις κοινές εμφανίσεις.

Μια πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας επιβεβαίωσε την διαμάχη στην Page Six, ενώ είπε ότι “δύο γυναίκες δεν αντέχουν η μία την άλλη και δεν μιλάνε μεταξύ τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα