TikTok: 45χρονη κάνει μπότοξ για να φαίνεται νεότερη αλλά το κοινό της διαφωνεί – “Φαίνεσαι 50”

TikTok: 45χρονη κάνει μπότοξ για να φαίνεται νεότερη αλλά το κοινό της διαφωνεί – “Φαίνεσαι 50”
45χρονη κάνει μπότοξ για να φαίνεται νεότερη αλλά το κοινό της διαφωνεί TikTok

Viral έχει γίνει ένα βίντεο της 45χρονης Hilary Leigh, στο οποίο η ίδια υποστηρίζει πως οι αισθητικές επεμβάσεις την έκαναν να φαίνεται νεότερη, όμως οι χρήστες του TikTok διαφωνούν.

Μια 45χρονη μαμά από τις ΗΠΑ, η Hilary Leigh, προσπάθησε να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης μέσω των αισθητικών επεμβάσεων, όμως η προσπάθειά της, σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου, απέτυχε.

Η 45χρονη παραδέχεται πως έχει εμμονή με τα έλαια προσώπου, την ακριβή περιποίηση της επιδερμίδας, τις θεραπείες μπότοξ και τα fillers στα χείλη, καθώς δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να δείχνει νεότερη.

Συγκεκριμένα, η Hilary Leigh φαίνεται να πιστεύει πως έχει κάνει μια αξιόλογη επένδυση, καθώς θεωρεί πως πραγματικά δεν μοιάζει καθόλου στην ηλικία της, όμως οι χρήστες του TikTok διαφωνούν.

Η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο ποζάρει με ένα καφέ τοπ και γράφει: ‘Πες μου ότι δεν φαίνεσαι στην ηλικία σου χωρίς να μου πεις ότι δεν φαίνεσαι στην ηλικία σου. Θα πω εγώ πρώτη, είμαι 45″.

Οι followers της όμως είχαν διαφορετική άποψη, καθώς οι περισσότεροι της γράφουν πως μοιάζει με την ηλικία της, ενώ άλλοι λένε πως μοιάζει ακόμη μεγαλύτερη. ” Εγώ πιστεύω ότι μοιάζεις περισσότερο με 50″, γράφει ένας χρήστης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα