Ζόζεφιν – Νίνο: Οι αναρτήσεις που προδίδουν το τέλος της σχέσης τους

Διαβάζεται σε 2'
Νίνο και Ζόζεφιν σε νυχτερινή τους έξοδο
Νίνο και Ζόζεφιν σε νυχτερινή τους έξοδο Papadakis Press

Μία αινιγματική ανάρτηση στα social media του Νίνο ήταν αρκετή για να φουντώσουν τα σενάρια περί χωρισμού με την Ζόζεφιν. Η “απάντηση” της τραγουδίστριας.

Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2023, η Ζόζεφιν σε τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίνο, λέγοντας για εκείνον πως είναι ο άνθρωπός της, κάτι μάλιστα που κατάλαβε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ακολούθησαν κάποια unfollow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πυροδότησαν τις φήμες περί χωρισμού, με τους δύο τραγουδιστές να διαψεύδουν τις φήμες με κοινές φωτογραφίες που αναρτούσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ωστόσο, μία σειρά νέων αναρτήσεων έκανε τις φήμες για κρίση στη σχέση τους να φουντώσουν ξανά, ενώ και στα social media ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον.

Την αρχή έκανε ο Νίνο, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (01/05) δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να περπατά μέσα στη φύση και έγραψε, “Single officially (Ελεύθερος και επίσημα)”, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να πέφτουν βροχή.

Με τη σειρά της η Ζόζεφιν, το πρωί της Πέμπτης (02/05) με ένα instastory, ενημέρωσε τους διαδικτυακού της φίλους πως “ο Μάιος θα είναι γεμάτος από ευλογίες και ευκαιρίες” συνοδεύοντας το σχόλιό της με μία λευκή καρδιά.

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα