Το #10yearchallenge της Γωγώς Μαστροκώστα είναι αλλιώτικο απ’ τα άλλα

Το #10yearchallenge της Γωγώς Μαστροκώστα είναι αλλιώτικο απ’ τα άλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα συμμετείχε στο #10yearchallenge με μια φωτογραφία που συγκλονίζει και συγκινεί. Πριν από περίπου 10 χρόνια είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, τον οποίο κατάφερε να νικήσει.

Ολοένα και περισσότερος κόσμος ανεβάζει φωτογραφίες του από το 2009 στα social media, στο πλαίσιο του νέου trend που “τρελαίνει” το διαδίκτυο και που φέρει το όνομα #10yearchallenge. Οι χρήστες σε Facebook, Instagram και Twitter συγκρίνουν τους εαυτούς τους με πριν από 10 χρόνια και βλέπουν πόσο έχουν αλλάξει εξωτερικά από τότε, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποφάσισε να αναρτήσει και εκείνη μια φωτογραφία της από το παρελθόν, μόνο που η δική της ανάρτηση ήταν κάπως διαφορετική από τις άλλες. Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει τη Γωγώ με κοντά μαλλιά και με ένα ύφος αλλιώτικο από ό,τι την έχουμε συνηθίσει, καθώς εκείνη την περίοδο είχε μια πολύ σημαντική περιπέτεια με την υγεία της.

Πριν από περίπου 10 χρόνια, η Γωγώ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και, έπειτα από μια σκληρή μάχη με τη νόσο, μετά από ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες και μεγάλο αγώνα, κατάφερε να τον νικήσει. Η Γωγώ είχε μιλήσει ανοιχτά τότε για το θέμα της υγείας της και μέσω της ανάρτησής της για το #10yearchallenge περνά ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τη δύναμη της ψυχής και για την ίδια τη ζωή.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε:

“Εγώ πάντως αυτά τα 10 χρόνια που πέρασαν …τα γιόρτασα πραγματικά‼️‼️ #10yearschallenge #imhere #live #sohappy”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα