Το μήνυμα του Mike στην Τσαγκρινού: “Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου”

Το μήνυμα του Mike στην Τσαγκρινού: “Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου”
Mike - Έλενα Τσαγκρινού Instagram @mike.official_profile

Λίγο πριν τον Ά ημιτελικό της Eurovision, ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού, Mike, θέλησε να στείλει ευχές στην αγαπημένη του.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση που παρακολουθήσαμε και ένα χρόνο χωρίς Eurovision live, ήρθε η στιγμή που οι φαν του θεσμού περιμέναν με ανυπομονησία: Η διεξαγωγή του πρώτου Ημιτελικού.

Στον σημερινό πρώτο ημιτελικό διαγωνίζονται και διεκδικούν μία θέση για τον Τελικό του Σαββάτου δεκαέξι χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Κύπρος, με την Έλενα Τσαγκρινού.

Ο σύντροφός της, Mike, θέλησε να στείλει τις ευχές του στην αγαπημένη του, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Από το 2017 η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον ράπερ και η προσωπική της ζωή είναι στην καλύτερή της φάση, ενώ δηλώνει τρελά ερωτευμένη.

Ο αγαπημένος της, Mike πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη του με τον καρκίνο, μια μάχη στην οποία η τραγουδίστρια στάθηκε στο πλάι του. Σήμερα, ο Mike στηρίζει τ σύντροφό του, τονίζοντας πως σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά το να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

“Σήμερα είναι η μέρα σου! Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου και να δείξεις σε όλο τον κόσμο το ατελείωτο ταλέντο που κρύβεις μέσα σου! Δεν έχει σημασία τι θέση θα φέρεις,γιατί και μόνο που ένα όνειρο σου το έχεις κάνει αληθινό σε καθιστά νικήτρια! Όλοι σου οι φίλοι και η οικογένεια σου είμαστε στο πλευρό σου!!! Goooo baby GO CYPRUS!!!”, έγραψε ο ράπερ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Mike:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα