Συγκλόνισε ο Mike: “Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα”

Συγκλόνισε ο Mike: “Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα”
Ο Mike στο The 2night show Glomex

Ο 27χρονος ράπερ Mike μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Η προσωπική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/10) ο γνωστός τραγουδιστής Mike, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο 27χρονος ράπερ έκανε γνωστό πριν από μερικές μέρες, μέσω των social media του, πως έπασχε από καρκίνο, ενώ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική μάχη που έδωσε και βγήκε νικητής.

“Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Μια μέρα ήταν πολύ έντονος ο πόνος. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Λέω αυτό δεν είναι καλό σίγουρα. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο, ήμουν ήρεμος από τα λόγια του γιατρού μου. Η γυναίκα που με εξέτασε μου είπε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξω πολύ σύντομα”, δήλωσε ο Mike.

Συνεχίζοντας, ο 27χρονος ράπερ είπε: “Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε μια τεράστια κεραμίδα στο κεφάλι. Δεν το πίστευα. Δεν πίστευα ότι είναι καρκίνος. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά. Ήθελα να το περάσω μόνος μου για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου ή την κοπέλα μου. Δεν ήθελα οι γονείς μου να έχουν κι αυτό στο κεφάλι τους. Προσπαθούσε να μην δείχνω κάτι και ξεσπούσα στο μπάνιο”.

Ο ταλαντούχος ράπερ περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο χειρουργείο, τις επώδυνες χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε, καθώς και την βαθιά πίστη του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα