Το βίντεο από “τα παλιά” που έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να λυγίσει

Το βίντεο από “τα παλιά” που έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να λυγίσει

Ένα βίντεο από το 1996, όταν η Πόπη Τσαπανίδου έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ως ρεπόρτερ, προβλήθηκε στο "Πρωινό" και έφερε δάκρυα στα μάτια της δημοσιογράφου.

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” το πρωί της Δευτέρας, όπου καλεσμένη της Φαίη Σκορδά ήταν η δημοσιογράφος Πόπη Τσαμανίδου.

Η Σκορδά έκανε “έκπληξη” στην Τσαμανίδου προβάλλοντας ένα βίντεο από τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα ως ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Σε αυτό βλέπουμε τον Τέρενς Κουίκ να επαινεί τη νεαρή τότε δημοσιογράφο για το ρεπορτάζ της on air κι αμέσως μετά η ίδια να πανηγυρίζει.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Πόπη Τσαπανίδου είπε με δάκρια στα μάτια: “Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα τώρα. Κλαίω γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα όλα αυτά που περιέγραψες. Να μεγαλώσω τρία παιδιά που ήταν μηνών. Έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και ήμουν σε μια ηλικία που για να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς. Όταν είχε παίξει αυτό το βίντεο, μετά από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί; Επί δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Να ξεχάσω ότι το έχω κάνει. Και μου το έστειλε η κόρη μου πριν από λίγες ημέρες. Δεν το είδα ποτέ. Τώρα που το είδα σκέφτομαι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιδρούσα και τώρα. Σήμερα που είμαι 53. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι και σήμερα. Ξέρεις γιατί είναι τα μαλλιά κοντά στο βίντεο; Γιατί δε προλάβαινα να τα λούζω και να τα χτενίζω”, είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα