Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη του, Μαρία

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη του, Μαρία
Πρεμιέρα Τόλη Βοσκόπουλου - Ο τραγουδιστής με την κόρη του Μαρία NDP Photo Agency

Η Μαρία Βοσκοπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα του πατέρα της στο Baraonda, μαζί με τη μητέρα της Άντζελα Γκερέκου, και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Baraonda Music Hall έκανε το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, με πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον τιμήσει με την παρουσία του και να ακούσει τις αξέχαστες επιτυχίες του.

Το Baraonda αποτελεί σταθερή αξία για τον σπουδαίο ερμηνευτή, ο οποίος το ήταν ο πρώτος που το εγκαινίασε και το επιλέγει κάθε σεζόν για τις μουσικές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια.

Πρεμιέρα Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda NDP Photo Agency

Στην πρεμιέρα του παραβρέθηκαν, πέρα από τους θαυμαστές του, οι δύο γυναίκες της ζωής του: η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, που διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα.

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι σήμερα 19 χρονών και είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα με καταγάλανα μάτια, η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της, αφού θέλει να σπουδάσει μουσικό θέατρο.

Πρεμιέρα Τόλη Βοσκόπουλου - Ο τραγουδιστής με την κόρη του Μαρία NDP Photo Agency

Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν το πρόγραμμα του τραγουδιστή, ενώ η Μαρία σηκώθηκε σε κάποιο τραγούδι πάνω στην καρέκλα και χόρεψε ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Στο τέλος της βραδιάς, μητέρα και κόρη, βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τον Τόλη Βοσκόπουλου και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Πρεμιέρα Τόλη Βοσκόπουλου - Ο τραγουδιστής με την κόρη του Μαρία και τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου NDP Photo Agency

Πρεμιέρα Τόλη Βοσκόπουλου - Η κόρη του Μαρία, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και ο ανιψιός του NDP Photo Agency

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα