Τόλης Βοσκόπουλος: Δύο χρόνια από τον θάνατό του – Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου

Τόλης Βοσκόπουλος: Δύο χρόνια από τον θάνατό του – Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου
Ο Τόλης Βοσκόπουλος Papadakis Press Photo Agency

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η σύζυγός του τίμησε τον "πρίγκιπα" του λαϊκού τραγουδιού με μία συγκινητική ανάρτηση.

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και η φωνή του “πρίγκιπα” του λαϊκού τραγουδιού σίγησε για πάντα, βυθίζοντας στο πένθος στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Χθες, Τετάρτη (19/07) συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον θάνατό του και η Άντζελα Γκερέκου η οποία με κάθε ευκαιρία τιμά τη μνήμη του με αναρτήσεις στα social media ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό από μία από τις ζωντανές εμφανίσεις του σπουδαίου ερμηνευτή στην αθηναϊκή νύχτα.

Γράφοντας τον αριθμό 2, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος ερμηνεύει το τραγούδι “Μπορεί” και συγκεκριμένα τους στίχους “ό,τι, μα ό,τι, ό,τι κι αν γίνει, θα ‘σαι για μένανε πάντα εκείνη, μοναδική μου, δική μου, δική μου, κι αγαπημένη”, που αφιέρωνε στην ίδια.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου:

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, πριν φύγει από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και σε επτά ημέρες (στις 26 Ιουλίου) θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Όπως είχε γίνει γνωστό, αντιμετώπιζε ένα χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα.

Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του ιδιαίτερου προσωπικού του στυλ και του τρόπου ερμηνείας, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν «Πρίγκιπα» ή «Άρχοντα της πίστας» και τον ακολουθούσαν ό,τι και αν έκανε καλλιτεχνικά. Όπως λένε χαρακτηριστικά «τον Βοσκόπουλο ή θα τον λατρεύεις ή δεν θα τον ακούς καθόλου». Ανάμεσα στους θαυμαστές του υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από τον λαϊκό κόσμο των εργατικών συνοικιών, μέχρι την οικονομική ελίτ των εφοπλιστών, και βέβαια τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, γεγονός που οδήγησε τον εξίσου μεγάλο καλλιτέχνη και στιχουργό σε πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πάριο να δηλώσει: «ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα