Τόνια Σωτηροπούλου: “Ήρθε η ώρα η θηλυκή ενέργεια να καταλάβει τον κόσμο”

Τόνια Σωτηροπούλου: “Ήρθε η ώρα η θηλυκή ενέργεια να καταλάβει τον κόσμο”
Instagram/ @Τόνια Σωτηροπούλου

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους νέους επαγγελματικούς στόχους, τη σχέση της με το περιβάλλον και τη συμμετοχή της στην ταινία "Man of God".

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «ΦλΕΡΤ» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 27/7 η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τους νέους επαγγελματικούς στόχους που θέτει στον τομέα της παραγωγής καθώς και την ανάγκη αλλαγής στον κόσμο, με τη συμβολή της θηλυκής ενέργειας.

«Αυτό που μου αρέσει και εκεί ορίζω την ωρίμανσή μου είναι ότι τώρα στα 33 μου χρόνια, αντιλαμβάνομαι το ότι παρόλο που έχω επιλέξει να κάνω ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, ο πυρήνας μου έχει σκληρύνει πολύ περισσότερο σαν business woman. Μου αρέσει πάρα πολύ η παραγωγή. Οπότε χρόνο με τον χρόνο, πέραν από τις επαγγελματικές μου επιλογές και τους ρόλους μου, θέλω να εξελίσσομαι και να κάνω και άλλα πράγματα. (..) Πιστεύω γενικότερα ότι το μέλλον είναι η γυναίκα. Πιστεύω ότι έχει έρθει αυτή η πλευρά και ότι αρχίζουμε να το αντιλαμβανόμαστε και στη δόνηση του πλανήτη, επειδή είναι πολύ σκληροτράχηλη, πατριαρχική. Ο μόνος τρόπος για να εξομαλυνθεί οποιαδήποτε κατάσταση, είτε αυτό είναι στην Τέχνη είτε σε οποιαδόποτε βιομηχανία είναι να έχουμε γυναικεία ενέργεια γύρω μας.»

Σε ερώτηση της Κοντογεώργη για το τι ορίζει τη γυναικεία ενέργεια, η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε:  «Η γυναικεία ενέργεια είναι πιο… γκρι. Δεν είναι πάντα λευκή ή μαύρη. Η ενέργεια της Μητέρας Γης είναι αυτή της πολυδιάστατης κατανόησης και της αγάπης. Είναι πιο εύκαμπτη, χωρίς να το ορίζω φεμινιστικά.» ανέφερε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με το περιβάλλον, τα ζώα αλλά και τις διατροφικές της επιλογές. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει κανένας να πιέζεται να γίνει vegan, απλά καλό θα ήταν όλοι να προσπαθούμε να αφήσουμε όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε επίσης για τον ρόλο της στην ταινία “Man of God” και δηλώνει πολύ συγκινημένη γι’ αυτή της τη δουλειά. Δεν παρέλειψε να επαινέσει τον πρωταγωνιστή Άρη Σερβετάλη για την υποκριτική του δεινότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα