Τούνη και Ανδριώτου στη Μύκονο, με φωτογραφία από Σαντορίνη

Τούνη και Ανδριώτου στη Μύκονο, με φωτογραφία από Σαντορίνη
Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram / @j.touni

Οι δύο πρώην παίκτριες του "My Style Rocks" περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η φωτογραφία τους από τη Σαντορίνη και το μπάνιο τους στη Μύκονο.

Συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο η Ιωάννα Τούνη, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την καλή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δύο καλλονές γνωρίστηκαν στο πρώτο “My Style Rocks” και έκτοτε ανέπτυξαν έναν πολύ δυνατό δεσμό, ενώ περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανήρτησε μια αποκαλυπτική κοινή τους φωτογραφία, αλλά από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη!

Οι δυο φίλες, όμως, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και βρέθηκαν στη Μύκονο, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις όμορφες παραλίες και στα νυχτερινά μαγαζιά του κυκλαδίτικου νησιού.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live Tv τις “έπιασε” να κάνουν μπάνιο σε πολύ γνωστή παραλία του “Νησιού των Ανέμων”. Όπως ήταν λογικό, τα δυο κορίτσια “τράβηξαν” τα βλέμματα των λουομένων που βρίσκονταν εκεί.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα