Η Τούνη παραδέχεται ότι κάνει photoshop: Βρείτε τις διαφορές στη φωτογραφία

Η Τούνη παραδέχεται ότι κάνει photoshop: Βρείτε τις διαφορές στη φωτογραφία
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί προγράμματα επεξεργασίας για τις φωτογραφίες της στο Instagram. Ανήρτησε το "πριν" και το "μετά" του photoshop που έκανε, ενώ έδωσε σχετικές συμβουλές στους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, τα καταφέρνει περίφημα στο Instagram, αφού “διαγράφει” μια ανοδική πορεία στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει και τις ιδιαίτερες πόζες που επιλέγει, αλλά και σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της και τη θηλυκότητά της, τραβά τα βλέμματα και γίνεται συχνά αντικείμενο συζητήσεων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει περίπου 364 χιλιάδες followers και λαμβάνει συνεχώς μηνύματα θαυμασμού, αλλά και μηνύματα από κορίτσια που ζητούν τις συμβουλές της.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στις κοπέλες που τη ρωτούν πώς διατηρεί το όμορφο σώμα της σε φόρμα, με μια ανάρτηση στην οποία παραδέχεται ότι και η ίδια κάνει χρήση photoshop για να διορθώσει διάφορες “ατέλειες”.

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου παρουσιάζει το “πριν” και το “μετά” της επεξεργασίας που έκανε, και τις συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

“Με & χωρίς #photoshop Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρώω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε… Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί. Σ’αγαπώ!”

Δείτε τις φωτογραφίες:

(Οι διαφορές εντοπίζονται στην κοιλιά της και στο μπράτσο της)

Επίσης, η Τούνη ζήτησε από τους followers της να της κάνουν διάφορες ερωτήσεις στα insta stories και εκείνη απάντησε στην καθεμία ξεχωριστά.

Ανάμεσα σε αυτές, υπήρξε και μια ερώτηση για τα προγράμματα photoshop και επεξεργασίας φωτογραφιών που χρησιμοποιεί για το Instagram.

Ιδού οι συμβουλές της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα