Tus: “Είπα πως δεν μου αρέσει ο Παντελίδης και μετά πέθανε – Ήταν η χειρότερη στιγμή”

Tus: “Είπα πως δεν μου αρέσει ο Παντελίδης και μετά πέθανε – Ήταν η χειρότερη στιγμή”

Ο γνωστός ράπερ Χρήστος Τούσης, κατά κόσμον Tus, μίλησε για τη ζωή του και προχώρησε στις δικές του εξομολογήσεις στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο διάσημος Έλληνας ράπερ Tus βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή του, τη μουσική του και διάφορα βιώματά του. Ο Χρήστος Τούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αναφέρθηκε και στον θάνατο του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αλλά και στους νέους ράπερ και τη νέα πραγματικότητα στη μουσική που πρεσβεύει.

Ερωτώμενος για τη χειρότερη στιγμή που έχει ζήσει, ο Tus απάντησε;

“Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν με είχαν ρωτήσει για τον Παντελή Παντελίδη και είχα πει ότι δεν μου άρεσε ο άνθρωπος, δεν μου άρεσε αυτό που έκανε μουσικά, και μετά πέθανε. Εκεί, τι να σου πω. Άνοιγα το facebook μου και έβρισκα εκατοντάδες μηνύματα, όπου οι μισοί έλεγαν “Τον έφαγες!” και οι άλλοι μισοί “Ντάξει, πάλι καλά που πέθανε και ησυχάσαμε”.

Και είχα κάνει μετά ένα πολύ ωραίο ποστ που έλεγα “Ντάξει ρε παιδιά, μην φανατίζεστε. Εγώ είπα ότι η μουσική του δεν μου αρέσει, δεν αξίζει να κανένας να φάει κανέναν και δεν αξίζει κανένας να πεθάνει”. Με αυτό που έγραψα ηρέμησα λίγο τα πράγματα. Και καπάκια, πολύ μικρό διάστημα πριν ή μετά, πεθαίνει ο σκηνοθέτης μου ο Μανώλης Τζιράκης.

Και είμαι με όλο τον κόσμο πάνω μου να με βομβαρδίζει, να πέσει να με φάει, επειδή είπα την αλήθεια μου, και να μην έχω ούτε σκηνοθέτη. Και να μην θέλει κανένας σκηνοθέτης να μ’ αναλάβει, να μην έχω κάποιον να κάνει τα βίντεό μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι δεν γίνεται χειρότερα. Και πάλι ορθοπόδησα, και πάλι έβγαλα χιτ και πάλι έπαιξα στα κλαμπ.”

Ο Tus μίλησε αναφέρθηκε, επίσης, στους νέους καλλιτέχνες που ασχολούνται με τη ραπ μουσική, μιλώντας για έλλειψη σεβασμού από μέρους τους:

“Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σεβασμός από τους νέους ράπερ στους παλιούς.  Εμένα με είχαν βοηθήσει οι παλιοί, όπως τα Ημισκούμπρια, το κοινό φώναζε το όνομά μου στις συναυλίες, αλλά έσκυβα το κεφάλι. Τώρα ακόμα θα σκύψω το κεφάλι, ακόμα θα ακούσω τις συμβουλές τους. Αυτό δεν υπάρχει στη σημερινή φάση, βγαίνει ο καθένας με ένα στυλ και τα εκμηδενίζει όλα. Επίσης, πάρα πολλοί έχουν μπερδέψει το trend και το νούμερο 1.”

Στο σημείο εκείνο, ο Tus άφησε να υπονοηθεί πως αναφέρεται στον Sin Boy, με τον οποίο φαίνεται να έχουν μια κόντρα, ενώ σχολίασε διακριτικά και τον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον είχε καλέσει στην εκπομπή του και τον είχε αποκαλέσει ως τον καλύτερο ράπερ στην Ελλάδα. “Για να είναι αυτός ο καλύτερος, σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι. Μπορείς να τον αποκαλέσεις ως trend στις μικρές ηλικίες”, είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε το σκεπτικό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα